EagleBe was uitgenodigd op het Smart City UK 2020 evenement in Londen. Dit event te Londen is een deel van de roadshow doorheen het Verenigd Koninkrijk om Smart Cities samen te brengen, inzichten en valkuilen te delen. Voor EagleBe was dit event de lancering in het VK.

Maar eerst en vooral: wat is een Smart City? Er is niet één definitie die de lading dekt, en daarom kan het geen kwaad om te weten wat onze definitie is. We zorgen met EagleBe voor een interactieve en responsieve stads administratie met een veiliger openbaar domein. We hebben een sterke focus op de verkeersveiligheid in de buurt van wegenwerken, containers, stellingen en evenementen: geen conflicten, duidelijke signalisatie, betere communicatie.

Bekijk hieronder het interview tussen Richard en Luc na de beurs (Engels).

Bijna 3 miljoen mensen wonen vandaag in steden die rekenen op EagleBe, en terwijl we nog sterk groeien in België, kijken we nu graag ook internationaal met Spanje en VK als belangrijkste opportuniteiten.

We zoeken naar internationale piloot projecten. Is uw vergunningsproces snel en veilig of … is er ruimte voor verbetering? Vul onderstaande velden in om meer te weten over EagleBe en we komen graag langs voor een demo.

Daarbij zoeken we ook steeds naar lokale Smart City partners, aarzel niet om contact op te nemen bij interesse.

Kan uw vergunningsproces beter? Leer meer over EagleBe!

[hubspot type=form portal=5043161 id=46886f64-1146-4f2b-96ce-3309cf79fce0]