Feature of the Month oktober

 

Je kent het wel, je komt thuis met een koffer vol boodschappen en dan begint het echte spel. Je start met de gevulde doos, zet daar nog het pak wc-papier bovenop, haakt een zak rondom je pink en je sleutels, gsm en portefeuille weet je op de een of de andere manier nog in je mond te proppen. Geen verloren ritten voor jou want time is money …  

Wel zo denken wij er bij Eaglebe ook over! Daarom zorgden wij ervoor dat je openstaande taken ook in bulk kan afronden. Op deze manier kan je standaard dossiers snel verwerken en maak je tijd vrij voor de dossiers die meer aandacht vereisen (of om nog snel even naar de fitness te gaan zodat je volgende keer ook die zak hondeneten nog kan meenemen). 

Om taken af te ronden in bulk ga je te werk via het menu ‘Taken’. Hiervoor volg je volgende stappen: 

  1. Filter op je eigen gebruiker: enkel taken die aan jou werden toegewezen kan je afronden in bulk. 
  2. Filter op taak type Validatie of Advies: enkel deze taken kan je afronden in bulk en slechts 1 per keer. 
  3. Filter op dossier type Inname Openbaar domein: taken afronden in bulk is momenteel enkel beschikbaar voor IOD, niet voor Evenementen. 

 

Wanneer je taken afrondt in bulk krijg je vergelijkbare opties als wanneer je deze taken binnen het dossier zou afronden. Zo kan je bij de validatie in bulk een verantwoordelijke afdeling, nodig signalisatieplan en nodige adviseurs opgeven. Bij het adviseren in bulk kan je een beoordeling en opmerking meegeven. Bijlagen toevoegen is niet mogelijk, dit zal per dossier moeten gebeuren.

Na opslaan krijg je een laad-scherm te zien waarin alle taken stap per stap worden afgerond. Eens alle taken werden afgerond zullen de opgegeven opties worden doorgevoerd binnen alle geselecteerde dossiers en verdwijnen de taken uit de takenlijst. 

Proficiat, nu moet je enkel nog beslissen wat te doen met al die extra tijd. 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature?
Breng dan zeker een bezoekje aan ons Forum! Hier vind je de nieuwste Releasenotes alsook onze interactieve Wishlist.