Feature of the Month augustus

 

Het Eaglebe Smart City Platform staat niet stil, het is een bruisende smeltkroes die continu groeit. En dat brengt heel wat nieuwe features met zich mee. In deze rubriek willen we even stilstaan bij nieuwe (of oudere, deze tellen ook nog mee) features die mogelijks door de mazen van het net zijn geglipt, onder de radar zijn gebleven of gewoon weg over het hoofd zijn gezien. Ook zij verdienen hun ‘5 seconds of fame’, of zoals wij het liever noemen, de titel ‘Feature of the Month’. 

We trappen deze rubriek af met een nieuwe feature die op populaire aanvraag van onze gebruikers werd ontwikkeld. Je kent het wel, je speurt de Eaglebe dossiers af via de overzichtstabel in het menu Vergunningen naar de goedgekeurde maar nog niet betaalde dossiers maar vorige week zijn er 300 dossiers goedgekeurd waarvan toch wel 295 in de Stationstraat. Was er maar een manier om deze dossiers er visueel eenvoudig uit te pikken … Niet gevreesd beste gebruiker, Eaglebe heeft de oplossing!

 

Met onze nieuwste release (4.5.6) worden goedgekeurde maar nog niet betaalde dossiers duidelijk aangeduid met een rood euro-teken binnen de overzichtstabel. Standaard is deze functionaliteit uitgeschakeld. Je kan deze makkelijk activeren via het menu ‘Beheer – OrganisatieVergunningstabel configuratie’. Hier kan je trouwens ook de andere parameters van de vergunningstabel aanpassen, zoals de weergegeven kolommen, hun volgorde en de kleurcode voor de periode. 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature?
Breng dan zeker een bezoekje aan ons Forum! Hier vind je de nieuwste Releasenotes alsook onze interactieve Wishlist.