Samenwerking politie en lokaal bestuur.

Welkom bij de ultieme samenwerking tussen lokaal bestuur en lokale politie – waar Eaglebe en FOCUS elkaar ontmoeten en jouw dagelijkse operaties naar een hoger niveau tillen!

REEDS MEER DAN 190 LOKALE BESTUREN EN 45 POLITIEZONES VERTROUWEN OP EAGLEBE

FOCUS Openbare Orde.

FOCUS stelt de politie in staat om met een uniforme werkwijze verschillende politionele taken te beheren. Van veiligheid tot de planning van manschappen en het razendsnel opzoeken van informatie – FOCUS bundelt alles in één krachtige tool.

Brug tussen politie & lokaal bestuur.

Met de integratie tussen FOCUS & Eaglebe krijgt de politie toegang tot up-to-date Eaglebe-informatie die relevant is voor haar dagelijkse taken.

Anderzijds wordt de samenwerking geoptimaliseerd tot op het niveau van politiezone. Dat zorgt voor nog meer efficiëntie en betere communicatie naar alle betrokken partijen. 

Brug tussen politie & lokaal bestuur

Met de integratie tussen FOCUS & Eaglebe krijgt elke politieagent toegang tot Eaglebe-informatie die relevant is voor hun dagelijkse taak.

Anderzijds wordt de samenwerking geoptimaliseerd: altijd zicht op up-to-date informatie, overzicht op politiezone niveau, meer efficiëntie en betere communicatie voor alle betrokken partijen. 

Neem de stap naar efficiëntie.

Ontgrendel vandaag nog de kracht tussen Eaglebe en FOCUS!
Laat ons je begeleiden naar een wereld van gestroomlijnde samenwerking, optimale informatieoverdracht en verhoogde veiligheid. 

Ontdek de mogelijkheden van FOCUS & Eaglebe

Haal meer uit uw FOCUS met Eaglebe! In ons gratis e-book leest u alles over de functionaliteiten en hoe deze werkwijze uw dagelijkse operaties kan verbeteren. Vul uw gegevens in en krijg toegang tot het e-book. 

Eaglebe Connects.

Eaglebe is meer dan een slim vergunningsplatform. Ontdek hoe we alle medewerkers binnen en buiten het lokaal bestuur verbinden met de nodige tools om een veilig openbaar domein te garanderen!  

Ervaar de kracht van de kaart!