Handhaving & Controle.

Een reglement is maar zo sterk als de handhaving ervan op het terrein.

REEDS MEER DAN 190 LOKALE BESTUREN EN 45 POLITIEZONES VERTROUWEN OP EAGLEBE

Vaststellingen op het terrein.

Niet vergunde container, onveilige wegenwerken of een put in de weg? Maak eenvoudig een nieuwe vaststellingen aan via onze mobiele applicatie en voorzie deze van het nodige bewijsmateriaal. 

Eaglebe linkt deze automatisch aan het bijhorende dossier, registreert de locatie en zorgt voor de opvolging.

Krijg grip op je werk.

Met een ingebouwd takensysteem is het voor alle medewerkers duidelijk wat er hen te doen staat. De technische dienst krijgt een overzicht van de te plaatsen signalisatie, de gemeenschapswacht zicht op de uit te voeren controles en zelfs politie krijgt een dashboard voor de vaststellingen.

Krijg grip op je werk

Met een ingebouwd takensysteem is het voor alle medewerkers duidelijk wat er hen te doen staat. Technische dienst krijgt een overzicht van de te plaatsen signalisatie, de gemeenschapswacht zicht op de uit te voeren controles en zelfs Politie krijgt een dashboard voor de vaststellingen.

Betrek je bestuur.

Onze app wordt gebruikt door de technische dienst, sanctionerend ambtenaar of de lokale politie.
Zelfs de burgemeester kan er mee aan de slag!

Vergun vlot en veilig met Eaglebe.

Klaar om de vergunningen in jouw lokaal bestuur te transformeren? Ontdek hoe bijna 200 lokale besturen in België dit aanpakken. Stroomlijn je processen, verhoog de veiligheid en verkort de doorlooptijd. Download je gratis gids vandaag nog en leer hoe Eaglebe jou kan helpen om vlot en veilig te vergunnen!

Ontvang jouw gratis gids.

Eaglebe Connects.

Eaglebe is meer dan een slim vergunningsplatform. Ontdek hoe we alle medewerkers binnen en buiten het lokaal bestuur verbinden met de nodige tools om een veilig openbaar domein te garanderen!  

Ervaar de kracht van de kaart!