Poperinge & Evenementen?

Kevin White van Stad Poperinge getuigt in deze video over de uitdaging van het proces Evenementen. Om conflicten te kunnen detecteren op het openbaar domein, startte Poperinge met de manuele registratie van alle grote wegenwerken van lange duur en alle evenementen. Stelselmatig werd duidelijk dat het ook interessant zou zijn om alle kleine innames te gaan registreren zoals containers en zelfs rommelmarkten.

Conflictdetectie

Door alles te registreren in GIPOD konden conflicten worden uitgesloten, en kon er cruciale informatie aan de hulpdiensten worden gegeven bij eventuele interventies.

De manuele registratie in GIPOD werd eerst geautomatiseerd voor de inname openbaar domein. In een tweede stap werd de Evenement-module geactiveerd om effectief ook alle hinder automatisch te gaan registeren voor een volledige conflictdetectie.

Interesse van de buurgemeenten

Buurgemeenten hoorden al snel dat Poperinge slaagde in het opzet om de aanvraag én de verwerking vlot te laten verlopen, en stapten ook over op Eaglebe. Voor Poperinge is het niet alleen belangrijk dat de organisator heel vlot zijn aanvraag kan doen met een flexibel aanvraagformulier. Het is ook belangrijk dat die aanvraag vlot verwerkt kan worden: een burger verwacht immers heel snel een antwoord.

Dankzij Eaglebe kan Poperinge genieten van zeer goede conflictdetectie én communicatie naar de burger, hulpdiensten en de interne diensten. Wil je weten wat Eaglebe voor jouw bestuur kan doen? Gebruik onderstaand formulier voor meer info.

Blijf op de hoogte!

 

Meer weten? Een brochure? Een demo?

Aarzel niet om contact op te nemen via onderstaand formulier.