EagleBe heeft als doel om meer veiligheid te verhogen op het openbaar domein zoals bij innames en evenementen. Evenementen zijn erg complex: ze worden aangevraagd door een burger en moeten behandeld worden door vele diensten bij een lokaal bestuur, politie, brandweer, hulpdiensten.

EagleBe zorgt voor een eenvoudige aanvraag voor de burger, en een proces om de aanvraag efficiënt en conform de wettelijke vereisten te behandelen. Hierbij is er een grote focus op de samenwerking tussen stad/gemeente, politie, brandweer voor alle facetten van het evenement: hinder, omleidingen, veiligheid, en vergunningen voor drank, geluid, …

Tijdens deze webinar leggen we kort de basis uit van de module EagleBe Evenementen, zoals deze gebruikt wordt door 30+ lokale besturen die samen al duizenden evenementen vergund hebben. Daarnaast leggen we ook enkele uitbreidingen uit, zoals de Principiële Goedkeuring of EvenementenFlex.

Heb je nog vragen over bepaalde functionaliteit? Duik eens in onze helpdesk, zoek naar de artikels voor nog meer informatie.

Geniet van de webinar,

Met vriendelijke groet,

Jeroen De Bisschop