Eaglebe Webinar – Speciale Flows

Het Eaglebe Smart City Platform is vandaag de dag het meest gebruikte digitaal platform voor de aanvraag, verwerking en communicatie van innames openbaar domein en evenementen in België. Maar wist je dat innames en evenementen ruimer zijn dan de standaard containers en fuiven?

In deze webinar gaan we dieper in op de ‘speciale flows’ die perfect afgehandeld kunnen worden via Eaglebe. Zo zal je ontdekken dat je niet op zoek moet naar een nieuwe oplossing voor de aanvraag/verwerking van horeca terrassen, standplaatsen of wielerwedstrijden. Dit kan perfect binnen jullie huidige Eaglebe Smart City Platform!

Op deze manier krijg je als bestuur een compleet overzicht van alles wat zich afspeelt op het openbaar domein van jouw stad of gemeente. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke conflicten en ben je zeker dat alle innames en evenementen op een veilige manier kunnen doorgaan.

Een veilig openbaar domein is dan ook een van de fundamenten van het Eaglebe Smart City Platform. Op dit vlak blijven wij altijd innoveren en gaan we samen met de lokale besturen op zoek naar nieuwe oplossingen. Benieuwd naar hoe Eaglebe in dit opzicht meewerkte aan het nieuwe circulatieplan binnen Sint-Niklaas of de tonnagebeperking binnen het stadscentrum van Aalst? Bekijk dan zeker onze laatste nieuwe Eaglebe Speciale Flows webinar!