Samenwerking Bestuur, Politie & Brandweer

In 2018 startte Poperinge met de module “Inname Openbaar Domein” van Eaglebe en dat verliep heel vlot. Al snel werd duidelijk dat ook andere diensten gebruik konden maken van Eaglebe om intern en extern beter samen te werken.

Interne Samenwerking

Dienst Economie kwam snel aankloppen om ook de terrasvergunning voor de horeca via Eaglebe te laten verlopen. Ook de Technische Dienst kwam met de vraag voor de plaatsing of ontlenen van de signalisatie gaan stroomlijnen. Hiervoor koppelt Eaglebe eenvoudig richting de werkbon voor de Technische Dienst.

Brandweer, Politie, AWV

Ook externe diensten werken eenvoudig samen met Eaglebe, zoals Politie, AWV en Brandweer. Deze externen kunnen adviseren via Eaglebe.

Alles wat gebeurt op het openbaar domein, wordt geregistreerd via Eaglebe. Zo geeft Eaglebe een overzicht van alle hinder. Als er dan iets zou gebeuren, dan weten we direct wie we moeten bellen om bij te sturen.

Burger, aanvrager, organisator

Ook alle communicatie met de aanvrager gebeurt via Eaglebe, zodat er ook per dossier een volledig overzicht is van alle afspraken of wijzigingen op zo’n dossier. Zo hoeft Technische Dienst niet bellen met vragen, zij kunnen dit zelf terugvinden.