Poperinge & Inname Openbaar Domein

Kevin White van Stad Poperinge getuigt in deze video over de impact van Eaglebe op de veiligheid van het openbaar domein. Poperinge startte met het proces rond de vergunning “inname openbaar domein” te vereenvoudigen: formulieren samenvoegen, manuele registratie in GIPOD, …

Al snel werd duidelijk dat dit veel werk met zich meebracht, en daarom was er nood aan automatisatie en koos Poperinge van Eaglebe. Hierdoor kon de aanvraag vlot verlopen, en ook de verwerking werd efficiënter met automatische registratie in GIPOD en dus een automatische conflictdetectie.

Daarna startten ook andere diensten met Eaglebe: terrasvergunningen voor de horeca, Evenementen, … Vandaag werkt ook de Politie, AWV, Brandweer, … met Eaglebe waardoor alle informatie in één dossier online beschikbaar is.

Wil je meer weten?

Contacteer ons voor een gratis demo, de prijzen, extra uitleg, … Ons team staat klaar en probeert binnen de 24u jouw verzoek te verwerken.

Tot snel!