Eaglebe @ Trefdag 2022

Trefdag Digitaal Vlaanderen, het govtech-evenement van het jaar, vindt plaats op donderdag 22 september in Flanders Expo (Gent). Dit jaar staat het thema “de kracht van digitale ecosystemen” centraal. Hoe kunnen digitale ecosystemen de samenleving van morgen verbeteren en slimmer maken? 

Als Smart City Platform ligt dit thema nauw aan het hart van Eaglebe. Zonder enige grootheidswaanzin (maar met enige fierheid) mogen we onszelf ondertussen toch wel een digitaal ecosysteem noemen binnen meer dan de helft van de Vlaamse besturen.

 

Eaglebe Verbindt

Eaglebe is immers niet alleen een digitale toegangspoort voor de burger tot het bestuur maar verbindt ook de verschillende diensten binnen en buiten uw bestuur met aangepaste en geautomatiseerde workflows. Daarnaast zetten we ook sterk in op de Open Data beweging waardoor informatie eenvoudig gedeeld kan worden tussen de verschillende softwarepakketten binnen het bestuur.

Benieuwd hoe Eaglebe kan bijdragen tot het digitaal ecosysteem van uw bestuur? Kom dan zeker een bezoekje brengen op onze stand tijdens de Trefdag. Heb je al specifieke vragen of wil je een specifieke afspraak maken tijdens de beurs? Neem dan contact op met onze collega Nils via onderstaand contactformulier. 

Smart City oplossingen van Merkator & GIM 

Niet alleen Merkator maar ook onze partner GIM (lees hier meer) heeft een stand op de trefdag. GIM heeft al jarenlang ervaring bij lokale besturen en zij zullen ook enkele toepassingen in de spotlight zetten. Ga dus zeker ook eens bij hen langs om te ontdekken hoe jouw bestuur nog meer een “smart city” kan worden. 

Details Trefdag

De Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022 gaat door op donderdag 22 september. Nog steeds in Gent, niet meer in het ICC, wel in hallen 7 en 8 van Flanders Expo met meer ruimte voor de beurs, inspirerende break-out sessies en uiteraard de nodige netwerkmogelijkheden. Inschrijven kan nog steeds via deze link. 

Wil je meer weten over onze oplossing?

Contacteer Nils

Nils helpt je verder om te onderzoeken of Eaglebe zou passen voor jouw vraagstuk omtrent innames, evenementen, GIPOD, vergunningen, controle op het terrein, samenwerking politie, … 

[hubspot type=form portal=5043161 id=72a17c12-a573-4a0c-b994-cdba5453afb8]