Eaglebe @ BeGeo 2022

Dinsdag 4 oktober gaat BeGeo 2022 door in het prestigieuze Brussels Expo. Eaglebe zal alvast aanwezig zijn, jullie toch ook? 

BeGeo is een uniek nationaal congres met beurs rond geo-informatie, georganiseerd door het Nationaal Geografisch Instituut (NGI). Locatie is vandaag een cruciale parameter in de digitale economie. Alles gebeurt altijd ergens. Geografische informatie is een belangrijk gegeven, zowel in de dienstverlening naar de burger toe, als bij oplossingen voor bedrijven. Ook binnen het Eaglebe Smart City Platform staat locatie centraal. Denk hierbij aan de locatie van werken en evenementen maar ook omleidingen, signalisatieplannen, conflictzones, … Om te tonen wat Eaglebe betekent op vlak van Geo-IT en om zelf bij te leren van andere spelers op de Belgische markt zijn wij als standhouder zeker aanwezig tijdens BeGeo.

Dit jaar zal Merkator (Eaglebe) samen met onze partner GIM (lees hier meer over de recente samenwerking) een stand delen. Hier kom je alles te weten over Eaglebe maar ook de andere oplossingen van Merkator en GIM. Kom dus zeker een bezoekje brengen op dinsdag 4 oktober! 

Wil je nog inschrijven voor BeGeo 2022, dan kan dit via deze link. Ook dit jaar is de toegang tot het congres en de beurs volledig gratis. Heb je andere vragen of wil je een specifieke afspraak maken tijdens de beurs? Neem dan contact op met onze collega Nils via onderstaand contactformulier.

 

 

Wil je meer weten over onze oplossing?

Contacteer Nils

Nils helpt je verder om te onderzoeken of Eaglebe zou passen voor jouw vraagstuk omtrent innames, evenementen, GIPOD, vergunningen, controle op het terrein, samenwerking politie, … 

[hubspot type=form portal=5043161 id=72a17c12-a573-4a0c-b994-cdba5453afb8]