Eaglebe @ Smart City Wallonia 2022

Smart City Wallonia is het referentie-evenement in Wallonië om de nieuwste trends in Smart Cities te ontdekken, te delen en te leren kennen. Dit jaar gaat het door op dinsdag 4 oktober in Marche-en-Famenne en ook Eaglebe zal erbij zijn! 

Tijdens een dag van conferenties en demonstraties wil Smart City Wallonia de aanzet geven om de grote uitdagingen van het bestuur aan te gaan en de burger in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. Merkator deelt hier een stand met onze nieuwe partner GIM (lees hier meer over de recente samenwerking), waar je alles te weten komt over onze digitale oplossingen voor het bestuur van vandaag en morgen.  

 

Op onze stand zal je meerdere demo’s kunnen bekijken van Smart City oplossingen van zowel Merkator als GIM, en kan je kennis maken met enkele collega’s. Kom dus zeker een bezoekje brengen op dinsdag 4 oktober om meer te leren over onze verschillende toepassingen of gewoon voor een leuke babbel. 

Inschrijven voor Smart City Wallonia 2022 kan nog steeds via deze link. Heb je nog andere vragen of wil je een specifieke afspraak maken tijdens de beurs? Neem dan contact op met onze collega Nils via onderstaand contactformulier. 

Wil je meer weten over onze oplossing?

Contacteer Nils

Nils helpt je verder om te onderzoeken of Eaglebe zou passen voor jouw vraagstuk omtrent innames, evenementen, GIPOD, vergunningen, controle op het terrein, samenwerking politie, … 

[hubspot type=form portal=5043161 id=72a17c12-a573-4a0c-b994-cdba5453afb8]