Jouw foto op de

Eaglebe inlogpagina

Je hebt ze waarschijnlijk al gezien, de ludieke, maatschappelijk relevante of simpelweg prachtige achtergrond foto’s op de Eaglebe inlogpagina. Deze worden bij tijd en stond met de hand, 100% biologisch en op artisanale wijze gekozen door ons eigen Eaglebe team maar dit willen we graag openstellen voor onze hele Eaglebe Community. Ben jij of ken jij een aspirerende fotograaf die vast van dienst is bij de evenementen in jouw gemeente, die het stadsleven vastlegt met oog voor licht en onderwerp of die de emoties van het ochtenddauw over de velden van jullie streek meesterlijk weet te capteren? Stuur jouw foto’s dan zeker door en wie weet schittert deze binnenkort op de Eaglebe inlogpagina! 📷

Wat moet je hiervoor doen?

    1. Neem een prachtige/adembenemende/magnifieke foto van jouw stad of gemeente
    2. Stuur deze via mail naar help@eaglebe.com
    3. Voeg je naam en eventueel een korte beschrijving toe

Wij selecteren de mooiste foto’s uit de inzendingen en plaatsen elke maand een nieuwe selectie op onze Eaglebe inlogpagina. We zijn alvast benieuwd naar al het moois uit onze Belgische steden en gemeenten.