Eaglebe Taken Flow Webinar

Nieuwe aanvraag voor een parkeerverbod? Deze wordt behandeld door de medewerkers van de Mobiliteitsdienst. Nieuwe aanvraag voor een terrasvergunning? Deze moet dan weer terecht komen bij de dienst Lokale Economie. Een fuif is voor de dienst Vrije Tijd en uiteraard zal het telkens de Technische dienst zijn die de signalisatie hiervoor gaat plaatsen.

Ieder lokaal bestuur is een organisatie met een eigen, complexe werking waarbinnen iedere medewerker zijn rol speelt met een eigen takenpakket. Daarom heeft Eaglebe een sterk taak-gedreven workflow die ervoor zorgt dat:

    • Er geen dossier verloren raken
    • De werklast gelijk wordt verdeeld
    • Alles automatisch en aan de juiste persoon wordt toegewezen
    • Iedereen een duidelijk overzicht krijgt

Met de release van Eaglebe 4.6.0 hebben we, met enkele kleine aanpassingen, deze flow nog beter geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen taken sneller, overzichtelijker en veiliger worden afgewerkt. Benieuwd naar wat er allemaal is veranderd? Je leert er alles over in onze laatste webinar!