Feature of the Month december

 

Met de release van 4.6.0 hebben we zeker aan niets anders gewerkt dan de vernieuwde takenflow? We zullen wel een hele maand hebben zitten denken over welk nummer er nu weer volgde op 5.11? En er zal al helemaal geen tijd meer zijn geweest voor een grappig, geestig en gevat introtekstje voor de laatste nieuwe Feature of the Month? Och beste Eaglebe gebruiker, u zou ondertussen beter moeten weten want deze maand pakken we niet uit met 1 maar wel liefst 3 (al moeten we in alle eerlijkheid toegeven iets kleinere) Features of the Month! 

Dus ‘lean back and enjoy the show‘, hier komen de 3 nieuwste, leukste, meest sexy features van deze maand:

1) Sortering bewaren:
Vergeet je soms de details van een dossier maar weet je nog dat dit op de 342ste plaats kwam bij het sorteren van alle dossiers op aanvraagdatum? Wel dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu wordt de sortering van de kolommen binnen het menu Vergunningen onthouden binnen dezelfde sessie. Het sorteren van kolommen kan makkelijk door te klikken naast de kolomnaam, waarna een pijl verschijnt die de sorteer volgorde weergeeft.

 

2) Filteren op OGM-nummer:
Heeft de financiële dienst enkele vragen mbt een specifiek dossier maar kennen zij enkel het gerelateerde OGM-nummer (te vinden binnen Mollie of de financiële exports)? Niet langer getreurd, het bijhorende dossier is vanaf nu eenvoudig terug te vinden via de filteropties binnen het menu Vergunningen. Hier vind je nu de nieuwe filter ‘OGM’.

3) Historiek van verzonden documenten:
Tijdens het verwerken van meerdere dossiers kan het al eens voorvallen dat je in automatische piloot modus vervalt, waardoor je je plots afvraagt ‘Heb ik dat document nu wel verzonden en welke opmerking heb ik meegegeven?‘. Deze info vindt je nu snel terug binnen de Historiek van het dossier. Hier zie, naast de reeds beschikbare info, nu ook meteen:

    • Naar welk e-mailadres het document werd verzonden
    • Welke documenten er werden verzonden
    • Welke opmerkingen hierbij werden meegegeven

Let op: deze uitgebreide info is enkel beschikbaar voor documenten rechtstreeks verzonden vanuit het tabblad ‘Documenten’.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature?
Breng dan zeker een bezoekje aan ons Forum! Hier vind je de nieuwste Releasenotes alsook onze interactieve Wishlist.