Eaglebe Projecten

 

Het is de mens zijn natuur om alles in te delen in mooi afgebakende vakjes en voor innames van het openbaar domein is dit niet anders. Een werf neemt een klein stukje van de straat in, de kermis een vierde van het gemeenteplein en met een beetje geluk krijgen we die kraan wel kwijt op dat ene parkeervak en is ze morgen alweer weg.  

In de realiteit speelt dit zich echter anders uit. Werven lopen uit, kermissen organiseren nevenactiviteiten en je weet wel wat ze zeggen over kranen …  Om dit allemaal op te vangen (buiten misschien dat wat ze zeggen over kranen) hebben we de Eaglebe Projecten geïntroduceert. In deze Feature of the Month Blogpost kom je hier alles over te weten. 

De uitdaging

Innames en evenementen zijn niet altijd eenvoudig in 1 dossier samen te vatten. Een werf bestaat vaak uit meerdere kleine innames rondom de werfzone die elk voorkomen in een andere periode en ook andere hinder veroorzaken. Maar ook meerdaagse evenementen waarbij op vrijdag een fuif wordt georganiseerd, op zaterdag een kermis en zondags de jaarmarkt.

Dit zijn allemaal aparte dossiers binnen Eaglebe vermits ze voorkomen in een andere periode, andere hinder veroorzaken en dus ook individueel moeten worden verwerkt en beoordeeld (verschillende signalisatieplannen, adviezen, facturatie, …). Desondanks wil je toch een manier om deze verschillende dossiers te groeperen. 

De oplossing

Met Eaglebe Projecten kan je eenvoudig meerdere dossiers groeperen binnen hetzelfde project. Per dossier kan je een nieuw project aanmaken of kan je het dossier toevoegen aan een bestaand project. Hierbij krijg je ook meteen een overzicht van alle andere dossiers gekoppeld aan dit project.

Daarnaast kan je in de overzichten ook snel filteren op project. Zo weet je meteen hoeveel innames er momenteel lopen voor een bepaalde werfzone of hoeveel verschillende evenementen er wel doorgaan tijdens het carnavalsweekend.

 

 

De voordelen samengevat

  • Verschillende dossiers groeperen in 1 project
  • Overzicht van het volledige project binnen het dossier
  • Eenvoudig zoeken & filteren op project

Als kers op de taart is deze functionaliteit volledig gratis en beschikbaar voor alle Eaglebe gebruikers! Je kan dit dus meteen uitproberen binnen de Eaglebe omgeving van jouw lokaal bestuur.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature?
Breng dan zeker een bezoekje aan ons Forum! Hier vind je de nieuwste Releasenotes alsook onze interactieve Wishlist.