Webinar IOD & Evenementen

 

Zijn de collega’s van de Dienst Evenementen op zoek naar een digitale oplossing om alle aanvragen vlot & veilig te verwerken? Krijg je vanuit de Technische Dienst steeds opnieuw de opmerking dat die papieren werkbonnen verouderd zijn en er toch een betere oplossing moet zijn? Smachten je buurgemeenten naar een oplossing om alles rond GIPOD, signalisatievergunningen, grondwerken, … te kunnen verwerken?

Dan hoef je niet langer een uitgebreid, peer-reviewd en geplastificeerd essay op te stellen (in drievoud uiteraard)! Je deelt gewoon onze laatste Eaglebe webinars waarin we Eaglebe kort voorstellen en een oplossing bieden voor al deze uitdagingen.

Een oplossing voor meer dan containers & buurtfeesten

Het Eaglebe Smart City Platform biedt een oplossing voor de verschillende uitdagingen rond de veiligheid van het openbaar domein  waarmee een lokaal bestuur te maken krijgt. Dit omvat de problematiek rond wegenwerken, wielerwedstrijden, autoluwe zones maar ook de achterliggende decretale verplichting van het GIPOD, resulterende hinderpremies, handhaving van lopenden vergunningen, … Om het lokaal bestuur een totaaloverzicht te bieden beschikt Eaglebe over 4 modules:

  1. Inname Openbaar Domein
  2. Evenementen
  3. Zonale Beperking
  4. Outdoors

In onderstaande webinars gaan we dieper in op de eerste twee modules, IOD en Evenementen. Je komt in deze korte video alles te weten rond de aanvraag van een container of buurtfeest, de backoffice verwerking door de verschillende diensten van het lokaal bestuur en de communicatie met de burger. Heb je na het bekijken van deze video nog verdere vragen of wil je graag ontdekken hoe Eaglebe specifiek kan worden ingezet binnen jouw lokaal bestuur? Neem dan contact op via onderstaand formulier en dan komen we graag eens langs voor een demo op maat!

INteresse in Eaglebe?

Contacteer Nils

Nils helpt je verder om te onderzoeken of Eaglebe zou passen voor jouw vraagstuk omtrent innames, evenementen, GIPOD, vergunningen, controle op het terrein, samenwerking politie, …