Trefdag Vlaanderen Digitaal

 

De Trefdag Vlaanderen Digitaal op donderdag 26 oktober 2023 is hét community event voor al wie in Vlaanderen interesse heeft in digitale transformatie. Tijdens deze dag kan je gratis een boeiende keynote/liveshow bijwonen, de uitgebreide beursvloer bezoeken, inspirerende break-out sessies bijwonen of de tijd nemen om te netwerken. Het is de hoogdag voor digitalisatie binnen de lokale overheid, en daar kan Eaglebe natuurlijk niet ontbreken!

Elevate your game, come play with us

Het Eaglebe Smart City Platform is een welgekende digitale oplossing bij de Vlaamse steden & gemeenten, maar met Merkator (de firma achter Eaglebe) doen we nog zoveel meer op geo-ict vlak. Samen met onze partner GIM en enkele andere geo/gis bedrijven, organiseerden we dit jaar de Geovillage. Hier kom je alle bedrijven tegen die voortrekker zijn op vlak van digitale oplossingen rond GIS, Digital Twins, GIPOD, KLIP, … Zo keren we terug naar de roots van de Trefdag, waar iedere GIS-medewerker zich thuis voelt.

Gaat je hart sneller slaan van een digitale kaart die in real-time data van alle ondergrondse nutsleidingen weergeeft? Raak je lichtjes opgewonden wanneer  een adressenregister ook de optimale ligging voor jouw zonnepanelen bevat? En krijg je het al helemaal warm wanneer scanvoertuigen automatisch deactiveren ter hoogte van wegenwerken? Schrijf je dan snel in voor de Trefdag en kom ons een bezoekje brengen op de Merkator/GIM stand!

Het Eaglebe team zal alvast aanwezig zijn om al je vragen rond een veilig openbaar domein te beantwoorden. Heb je nu al concrete vragen voor ons? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

INteresse in Eaglebe?

Contacteer Nils

Nils helpt je verder om te onderzoeken of Eaglebe zou passen voor jouw vraagstuk omtrent innames, evenementen, GIPOD, vergunningen, controle op het terrein, samenwerking politie, …