Eaglebe best-off 2023

Wanneer je als lokaal bestuur start met Eaglebe, start je niet zomaar met een nieuw softwarepakket maar treed je toe tot een actieve Community (eentje zonder lange gewaden en een dubieus leiderfiguur gelukkig genoeg). Hierin proberen we elk idee gehoor te geven en staan we altijd open om van elkaar te leren. Dat geldt uiteraard voor onze gebruikers onderling maar evenwel voor het team achter Eaglebe.

Dit zorgt ervoor dat Eaglebe continu groeit en evolueert met de noden van onze gebruikers, de vragen uit de markt of de laatste nieuwe technologische snufjes. En hier kunnen al onze gebruikers van genieten, zonder bijkomende kosten!

Zo kreeg Eaglebe ook dit jaar weer een extra paar vleugels, derde snavel en straalmotor bijgepast. Hieronder geven we een overzicht van de meest indrukwekkende, imposante, prestigieuze en zelfs monumentale nieuwe functionaliteiten van 2023.

Best-off 2023

Eaglebe 5.0: we starten onze lijst met een minder opvallende maar zeer impactvolle feature, namelijk de volledige herwerking van onze achterliggende architectuur. Deze aanpassing vormde de fundering voor heel wat nieuwe integraties en functionaliteiten in 2023.

Eaglebe Projecten: grotere wegenwerken hebben vaak een gefaseerd verloop, onderverdeeld in verschillende werken over verschillende zones en periodes. Desondanks wil je vanuit de backoffice makkelijk alle dossiers onder 1 project kunnen terugvinden en hier komen de Eaglebe Projecten in de kijker.Met deze nieuwe functionaliteit voeg je verschillende werken of de kermis, jaarmarkt en chirofuif makkelijk samen tot 1 project. Via de filteropties kan je snel alle dossiers horende bij een project opzoeken op basis van de projectnaam. Meer info over deze feature kan je vinden op onze helpdesk.

Integratie boekhouding: het afleveren van vergunningen is 1 ding, maar de betaling hiervan is een hele klus op zich. Om dit vlot op te volgen en alle info op een uniforme manier door te geven, ontwikkelde Eaglebe in 2023 integraties met de meest courante boekhoudpakketten van Vlaanderen: New Horizon, Alfa en Mercurius.Benieuwd hoe je de facturatiegegevens uit Eaglebe kan exporteren en deze inleest binnen het boekhoudpakket van jouw bestuur? Lees dan zeker ons uitgebreide helpdeskartikel voor meer info!

Integratie Sport Vlaanderen: winter, zomer, herfst en zelfs op kerstavond durft de fervente wielertoerist nog op zijn fiets te kruipen. Daarom is deze nieuwe integratie dan ook snel een van onze meest gebruikte van 2023 geworden.De integratie tussen de e-tool van Sport Vlaanderen en Eaglebe zorgt ervoor dat dossiers vlot doorstromen tussen de twee platformen. Hierdoor moet de organisator zijn aanvrag slechts 1 keer ingeven binnen de e-tool en wordt alle info gedeeld met de betrokken partijen. Meer info over de opstart, nodige configuratie en werking kan je vinden op ons helpdesk artikel.

Blauwe onderborden: het lijkt onbenullig, banaal, triviaal, alledaags of voor sommige misschien zelfs een tikkeltje ordinair, maar toch heeft deze feature een zware impact gehad op het Vlaamse straatbeeld. Hiermee kunnen de onderborden aangemaakt door Eaglebe nu ook als witte tekst op blauwe achtergrond worden aangemaakt.Meer weten over het aanmaken van deze onderborden? Lees dan zeker ons helpdeskartikel voor de innames of het helpdeskartikel specifiek voor de werkopdrachten.

Wederkerende Evenementen: van wekelijkse markt tot de zomerse pop-up ‘bar booze-in-the-bos’, je vraagt ze vanaf nu makkelijk aan binnen één en dezelfde aanvraag en je verwerkt ze net zo makkelijk binnen hetzelfde dossier. Dit is de meest gevraagde functionaliteit sinds het onstaant van onze evenementen module en 2023 is het jaar waarop deze eindelijk het licht ziet.Meer info over deze feature en de nodige instellingen kan je vinden in ons helpdesk artikel.

Integratie FOCUS: vers van de pers, maar een knaller van formaat die niet in deze lijst mocht ontbreken is de integratie tussen Eaglebe en de Openbar Orde app van FOCUS. Deze zorgt ervoor dat alle evenement informatie uit Eaglebe gedeeld wordt met de politiemedewerkers zodat deze altijd en overal op de hoogte zijn.Meer info rond deze integratie vind je op onze helpdesk.

Eaglebe Forum

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature? Neem dan zeker een kijkje op het Eaglebe Forum!