Eaglebe Werkopdrachten

Wanneer het ochtendgloren nog worstelt met de donkere nacht, zijn zij al op weg. In hun witte strijdwagens bestreken met rode oorlogsstrepen sluipen ze geruisloos door de schermering op zoek naar de volgende prooi. Aan de hand van astronavigatie, een wichelroede en de slechte knie van Jean-Luc lokaliseren ze hun doelwit in een mum van tijd. Eens deze in het zicht komt, richten ze hun speren en planten ze deze, met de precisie verworven door jarenlange ervaring en beproeving, in het openbaar domein. Alweer een inname voorzien van de nodige signalisatie door de mannen en vrouwen van de Technische Dienst.

We nemen het soms vanzelfsprekend, maar de parkeeverbodsborden verschijnen niet op magische wijze uit de straatstenen. Het plaatsen/ophalen en opvolgen hiervan is een hele klus op zich, dewelke vandaag vaak nog gebeurt op basis van pen en papier.  Maar met Eaglebe kan je dit makkelijk optimaliseren voor jouw lokaal bestuur met onze eigen werkopdrachten module. En nog beter, deze module is gratis beschikbaar voor al onze gebruikers!

De uitdaging

Voor het plaatsen van een container, een parkeerverbod voor een verhuiswagen of het afsluiten van een straat voor een buurtfeest, is een duidelijke signalisatie vereist om de veiligheid tijdens deze inname te garanderen. Voor een aannemer is dit geen probleem, maar voor de particulier is dit meestal een groot vraagstuk.

Daarom nemen steeds meer lokale besturen deze verantwoordelijkheid op zich, waarbij de technische dienst de nodige signalisatieborden gaat plaatsen voor particuliere innames van het openbaar domein.

Dit is echter een grote verantwoordelijkheid die heel wat extra werk met zich meebrengt wanneer deze niet goed wordt georganiseerd. Gelukkig kan Eaglebe de uitvoerende diensten hierbij helpen!

De oplossing

Met onze Eaglebe werkbon module kan je tijdens de verwerking van iedere inname of evenement meteen de nodige werkbontaken aanmaken voor plaatsing en ophaling van de bijhorende signalisatie. Het Werkbon menu geeft een duidelijk overzicht van al deze taken, de signalisatieplannen en de onderborden. Dit is het ideale dashboard om de uitvoerende aan te sturen en de planning op te maken.

Op basis van deze planning maak je snel een werkbon op als PDF-document of wijs je de taken meteen toe aan de uitvoerende dienst en kunnen deze eenvoudig worden afgerond via de Eaglebe Outdoors applicatie.

Werkt jouw bestuur vandaag al met een extern pakket voor de verwerking van de werkopdrachten (zoals bijvoorbeeld 3P)? Dan kan je dit makkelijk koppelen met Eaglebe zodat werkopdrachten aangemaakt binnen Eaglebe meteen doorstromen richting het externe pakket!

Samengevat

De werkbonmodule geeft het lokaal bestuur:

  • – Een overzicht van alle werkbontaken
  • – Een duidelijke planningstool, gekoppeld met de nodige documenten (signalisatieplannen, onderborden, werkbonnen, …)
  • – Een gekoppelde mobiele applicatie voor de uitvoering en terugkoppeling van alle werkopdrachten

Deze module is bovendien helemaal gratis voor alle gebruikers van het Eaglebe Smart City Platform. Meer info over de werking van deze module vind je op onze Helpdesk.

Eaglebe Forum

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Eaglebe functionaliteiten of heb je zelf een suggestie voor een nieuwe feature? Neem dan zeker een kijkje op het Eaglebe Forum!