Een nieuw digitaal platform voor Flémalle

by | feb 14, 2024 | Nieuws | 0 comments

In februari ging de gemeente Flémalle aan de slag met het Eaglebe Smart City Platform voor de verwerking van al hun innames openbaar domein en dat mag al eens aan de grote klok worden gehangen. Je leest er alles over in het krantenartikel van Sudinfo.

Wil je met jouw lokaal bestuur ook inzetten op een veiliger openbaar domein?  Boek dan een demo op maat van jouw lokaal bestuur of download ons gratis e-book en ervaar de kracht van de kaart!

Eaglebe Blog

De Eaglebe Blog brengt je de laatste ontwikkelingen van het platform, houdt je op de hoogte van aankomende evenementen en deelt al het nieuws uit de Eaglebe Community. Ontdek alles over Eaglebe op een iets minder serieuze wijze.

Categorieën

Ervaar de kracht van de kaart!