Ik ben burger en heb een vraag

Ik gebruik Eaglebe
als bestuur / politie.

Ik wil Eaglebe leren kennen als bestuur / Politiezone

Contacteer je lokaal bestuur / politiezone.

Eaglebe levert geen ondersteuning naar de eindgebruikers zoals burgers, aannemers, evenement organisatoren. Bij het invullen van het aanvraagformulier via Eaglebe zal je wel de nodige begeleiding en hulpartikels kunnen terugvinden.

Heb je vragen over je dossier? Contacteer het lokaal bestuur.

Als je een medewerker van een Lokaal Bestuur of Politiezone bent die met Eaglebe werkt, bieden we je ondersteuning. Via de knop hieronder kom je terecht op de Helpdesk waar de handleiding van Eaglebe te vinden is.

Eaglebe is het meest gebruikte platform in Vlaanderen om lokale besturen te ondersteunen bij het veilig vergunnen van innames & evenementen.

Wil je graag ontdekken hoe Eaglebe juist werkt? Dan helpt onze collega Nils je graag verder.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wie zijn wij?

Het Eaglebe Smart City Platform is een oplossing van Merkator nv/sa. Merkator biedt software oplossingen en diensten voor veiligere straten (Eaglebe) en betere netwerken (Marlin DT). Meer info op www.merkator.com

Kan Eaglebe ook evenementen vergunnen?

Natuurlijk! De meeste klanten beginnen met de basis “Inname Openbaar Domein”. Bijna 80 lokale besturen zijn ook aan de slag met “Evenementen”. Hiermee zijn we het meest gebruikte evenementenloket!

Plaatsen en ophalen parkeerverbodsborden?

Eaglebe ondersteunt uw Technische Dienst om de parkeerverbodsborden te plaatsen en op te halen. Via een werkbon (PDF), een koppeling met 3P of onze eigen Mobile App.

Ontvang alle taken, trek foto’s als bewijsmateriaal, routeer naar de juiste locatie, … Het kan allemaal met een smartphone of tablet.

Is Eaglebe conform GIPOD?

Natuurlijk! 

Alle vergunningen worden gesynchroniseerd met GIPOD, zoals het decreet het voorschrijft. Sinds 2013 werkt ons team al op GIPOD, en we geven ook GIPOD opleidingen wanneer nodig.

Kan Eaglebe koppelen met ...?

We geloven in de kracht van koppelingen via API. Daarom heeft Eaglebe een zeer sterke API en ondersteunen we reeds 15+ koppelingen. Wil je nog een koppeling? Dan onderzoeken we dit graag.

Ik wil graag een demo

Ons team staat paraat om een demo te geven. Online of ter plaatse – dat is geen probleem. Samen onderzoeken we of Eaglebe de juiste oplossing is voor uw lokaal bestuur.

Kan de Politie ook gebruik maken van Eaglebe?

Zeker en vast. Standaard wordt een licentie genomen voor het grondgebied van een lokaal bestuur. Eaglebe verzorgt de communicatie tussen de burger, de lokale overheid en de politie. 

Ondertussen werken meer dan 28 volledige politiezones met Eaglebe en dit aantal groeit elke dag.

En wat met de brandweer?

Ook de brandweer kan gebruik maken van Eaglebe, vooral voor advies bij Evenementen. Dankzij Eaglebe hebben ze een uitstekend zicht over de hinder op het openbaar domein – en routeren zo sneller en veiliger naar noodsituaties.

socials

Blijf op de hoogte!